BRANDOVI

-
lazy

Akuku je tvrtka koja je na tržištu od 1989. godine. Pažljivo osluškujemo potrebe naših kupaca – to je razlog zašto je predstavljen brend Akuku.

Naše nove proizvode izrađujemo sa strašću i predanošću. Održavanje pozitivnog odnosa s našim kupcima i trgovačkim partnerima naš je cilj jer možemo kreirati i predstaviti široku ponudu proizvoda za najmlađe. Sigurnost i korisnost zajednička su karakteristika naše robe. Žive boje i dizajn potiču razvoj naše djece, pomažu u otkrivanju svijeta oko sebe.

Upornost našeg tima u postizanju naših ciljeva čini da naši proizvodi ispunjavaju i vaša očekivanja i potrebe vaše djece.

-
lazy

Babyono poslovanje iz 1990. godine kada je u Poznańu osnovana mala tvrtka za prodaju proizvoda za bebe i djecu.

U ovih 30 godina svjedočimo promjenama žena, mode i potreba. Promatrali smo tržište i prilagođavali se vama i za vas – stvarajući naše proizvode sa strašću i brigom za detalje.

Tijekom svih ovih godina naši su proizvodi više puta nagrađivani i istaknuti, a prepoznati su i od strane roditelja u anketama.

Sve naše proizvode dizajniramo na način koji ih čini pouzdanima, jednostavnima za korištenje i ergonomskima. Uvijek pratimo potrebe majke i njezine bebe.

Veliku pozornost posvećujemo detaljima. Naš prioritet je stvaranje sigurnih proizvoda , dizajniranih u skladu s važećim EU direktivama i standardima.

Možete biti sigurni da su sve igračke temeljito testirane prije nego što dođu do vašeg djeteta. Pažljivo kontroliramo proizvodnju za vrhunsku kvalitetu naše robe.

-
lazy
Bing je nova revolucionarna televizijska serija za djecu. Slaveći bučnu, radosnu, neurednu stvarnost predškolskog života, Bingove priče su male, ali su pune drame; svakodnevne drame koje će sva mala djeca i odrasli u svojim životima prepoznati.

Bing je energičan, razigran i zaokupljen svijetom oko sebe. Dok se susreće s novim iskustvima, kombinacija entuzijazma i neiskustva ponekad može dovesti do razočaranja – ali Bing uvijek može računati na Flopa i njegove prijatelje koji će mu pomoći u navigaciji.
 
Bingova poruka usredotočena je na inkluzivnost i ima za cilj prikazati širok raspon iskustava iz djetinjstva; o dječjim likovima brinu njihovi vlastiti "odrasli", a ne figura "majke", "oca" ili "roditelja". Ostavljanje uloga skrbnika otvorenima na ovaj način pomaže uključivanju mladih gledatelja s različitim obiteljskim strukturama. Svaka epizoda daje nježnu lekciju koja svojim mladim likovima omogućuje da nauče životne lekcije na siguran i zaštićen način, bez povrede ili ismijavanja. Ovo je ključna poruka Binga - poučavanje djece da su roditelji/staratelji tu da pomažu, njeguju i ohrabruju, a ne da budu zastrašujući ili zastrašujući autoriteti.

Pridružite se Bingu i njegovim prijateljima Suli, Pandu, Ammi, Cocou, Flopu i Charlieju dok se igraju i uče jedni od drugih.
-
lazy

Bontempi je Marka koja je preuzeta na početku svoje aktivnosti koja se nastavlja na dovođenje ove talijanske izvrsnosti na nacionalna i međunarodna tržišta.

I danas, od 1937., godine u kojoj je rođen, “Bontempi” je neosporna referenca glazbenog instrumenta igračke, sinonim za glazbu i vrhunske kvalitete za sve kupce ovih prostora i za sve krajnje kupce.

Bontempi” generacijama predstavlja prve korake u fantastičnom svijetu glazbe.

i Com SpA, zahvaljujući preko 80 godina povijesti u proizvodnji igračaka i glazbenih instrumenata, jedna je od najkvalificiranijih tvrtki na svom širokom tržištu, s najvećom ponudom glazbenih predmeta za djecu u cijelom svijetu.

Kolekcija je zapravo jako velika i kreće se od tradicionalnih proizvoda kao što su klaviri, puhački instrumenti, harmonike, do najskupljih božićnih proizvoda, kao što su setovi bubnjeva, elektroničke klavijature, drvene i rock gitare, svi savršeno rade, ugođeni i testirani.

-
lazy

bruder video

 

Dobrodošli u najbolji izbor igračaka vozila na internetu. Bruder vozila igračke kreću se od kamiona za smeće, miješalica za cement i kamiona za vuču do traktora, kombajna, snježnih ralica i vatrogasnih vozila! Djeca u igri srce su svega što Bruder radi. Igra nije sama sebi svrha, ona djetetu omogućuje stjecanje iskustva za razvoj u svijetu odraslih.

Bruder igračke su podijeljene u 2 jedinstvene kategorije. To olakšava pronalaženje prave igračke za pravo dijete.

The Serija Roadmax sadrži čvrstu igračku prikladnu za mlađe dijete. Ove igračke privlače djecu svojim svijetlim bojama i zabavnim dizajnom. Uz realistične funkcije igranja, ove se igračke mogu koristiti u zatvorenom ili na otvorenom. Za dodatnu kvalitetu, svi ROADMAX kamioni dolaze s gumama od meke gume.
Najbolje za 2 godine i više!


Najnaprednija kategorija je PRO serija! Izraz PRO serija predstavlja najdalji razvoj naše dugoročne priče o uspjehu, serije profesionalnih vozila Bruder, koja je osvojila mnoge obožavatelje svojom kvalitetom i vjernom reprodukcijom realističnih radnih funkcija. Brojni dodaci za ove igračke dodaju važne sitne detalje svakoj sceni igre. Sva vozila su pogodna za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Za strastvene obožavatelje Brudera, vrijedi pogledati naš Poljoprivredni odjel, poljoprivredna vozila i oprema mogu se pronaći ovdje i kombinirati jedni s drugima za dodatnu zabavu. Mjerilo 1:16
Izvrstan za uzrast 3-10 godina!
 

csm spielzeug made in germany c3506e6e8f

-
lazy

BABY born je brend Zapf Creation AG.

Više od 24 milijuna BABY born lutaka prodano je diljem svijeta od lansiranja na tržište 1991. Najuspješniji koncept igre Zapf Creation AG neprestano se obrađuje i poboljšava novim, s ljubavlju dizajniranim dodacima.

-
lazy

BANNER SITO2324

ČINIMO SVE KAKO BI RODITELJI BILI JEDINSTVENI

Smatramo da bi svi roditelji trebali imati slobodu živjeti svoje roditeljstvo na način koji ih najbolje predstavlja, kako bi u potpunosti uživali u ovom iskustvu. Zato Chicco postoji, da bude prisutan i podrži sve one koji brinu o svakom djetetu, ohrabrujući ih kao oni koji stvarno slušaju.

A to čini kroz suradnju, širok izbor proizvoda i usluga te inovativnost istraživačkog centra.

Jer biti roditelj je jedinstveno iskustvo koje živimo i volimo svaki dan.

-
lazy

Camini - proizvodi s poljskom dušom – raznolika, dinamična, puna fantastičnih značajki.
Napravili smo ih od nule, ovisno o našem hrabrom iskustvu u robnoj marki proizvoda za bebe.

Moderan dizajn

Proizvodi dizajnirani da izgledaju sjajno uz vas - moderna, elegantna, lijepa majka.
Osmislili smo mnoga promišljena rješenja koja pomažu vama i vašem djetetu u glatkoj vožnji na svakom pločniku, stazi ili šumskoj ruti.
 

Možete se osloniti na naše iskustvo

Camini tim prisutan je u brendu proizvoda za bebe više od 25 godina. Dobro koristimo naše iskustvo i miješamo ga s najnovijim trendovima i svježim idejama.
-
lazy

Caretero je osnovan početkom 2009. godine kao novi brand. Na tržište smo ušli s dva glavna prioriteta – kvalitetom i pristupačnim cijenama. Ovim vrijednostima ostajemo vjerni do danas.

U Caretero portfelju mogu se pronaći autosjedalice, dječja i dječja kolica, visoke stolice, putni krevetići, izbacivači, dječje ogradice i sigurnosni proizvodi. Također nudimo širok izbor dodatne opreme. Naši najpoznatiji proizvodi su autosjedalice DiabloXL, Sport i Ibiza te putni krevetići Grande, Medio i Simplo te stolice za hranjenje Bistro, Magnus i Primus.

-
lazy

Sve što vidite ovdje počelo je udarcem čekića.

I znamo da to nije uobičajeni način za početak priče, ali ovdje volimo raditi stvari drugačije, na svoj način.

Tako smo 1954. godine pokrenuli loptu i nakon razdoblja izrade komada kako bi drugi mogli prodavati svoje igračke, zaronili smo u bazen i stvorili smo svoju prvu igračku, čekić. I od tada nismo prestali proizvoditi igračke i igre.

-
lazy
-
lazy
-
lazy
-
lazy

FreeON je europski brend koji nudi široku ponudu opreme za bebe i djecu. Već više od 10 godina naši proizvodi svakodnevno obogaćuju živote mnogih roditelja i djece. Nudimo proizvode koji su u skladu sa suvremenim trendovima roditeljstva, a istovremeno odražavaju naše temeljne vrijednosti – kvalitetu, visoku funkcionalnost, sigurnost i estetiku.

Naša misija
Od početka je naša misija pružiti mladim kućanstvima dječju opremu i opremu koja im omogućuje izgradnju bezbrižnog obiteljskog okruženja punog ljubavi. Kako se trendovi roditeljstva nastavljaju razvijati, mi se razvijamo s njima, ali naše temeljne vrijednosti ostaju iste – stvaramo estetske i sigurne proizvode visoke kvalitete i funkcionalnosti.

Naš pogled
Cilj nam je izgraditi dugotrajan odnos s našim postojećim kupcima i doprijeti do potencijalnih korisnika na postojećim i novim europskim tržištima. I dalje ćemo pratiti trendove roditeljstva i nastojati ponuditi proizvode koji ispunjavaju očekivanja svakog suvremenog roditelja.