Dostava i povrat robe

Dostava

Prodavatelj mora naručenu robu isporučiti u roku od 10 dana, osim u slučaju da robu prodavatelj trenutačno nema na skladištu. Ako proizvod imamo na zalihama isti će kupcu biti isporučen u roku od 1-4 dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti prodavatelja i kupca). U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) sprječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navedenom vremenu, kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Dostava za sve proizvode na području RH iznosi 5€ (38kn) – 15€ (119kn), izuzetak su otoci gdje se naplaćuje dodatna tarifa, sukladno udaljenosti i rasporedu vožnje.

Ako je iznos u košarici veći od 99€ (745kn)kn, dostava je BESPLATNA, za sve niže dostava se naplaćuje kako je gore navedeno od 5€ (38kn) – 15€ (119kn) ovisno o težini paketa.

Narudžbe izvan Republike Hrvatske ne spadaju u skupinu kupaca oslobođenih od plaćanja poštarine nego se troškovi dostave obračunavaju prema posebnom poštanskom cjeniku. Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja. Internet bankarstvo/Opće uplatnice Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.

Potvrdu o uplati možete poslati na: info@bebino.hr [ te vas molimo poslati broj narudžbe(#123456) ]

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe. Rok za reklamaciju je tri dana od dana primitka pošiljke. Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon reklamacije putem: U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani. U slučaju nemogućnosti isporuke nove robe prodavatelj će nadoknaditi poštanske troškove kupcu. Molimo da kupci prilikom povrata robe sve predmete vrate u kutiju i zapakiraju paket onako kako su dobili. Više o Reklamaciji i povratu EUR je jedina valuta plaćanja:  
 • Cijene su izražene u kunama (HRK) i Euro (EUR), sadrže PDV, vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.
 • Valuta plaćanja je hrvatska kuna(HRK) i Euro (EUR)“
Osiguranje paketa
lazy

U slučaju oštećenja sadržaja paketa u transportu, paket ćemo vam zamijeniti bez pitanja!

Prednosti osiguranja:

 • Sigurnost paketa
 • Brza i sigurna dostava
 • Nema čekanja za proces reklamacije
 • Brza isporuka novog proizvoda
 • Cijena osiguranja 9€ (68kn)

 

*NAPOMENA* Novi paket šaljemo tek kada se oštećeni paket vrati kod nas na skladište. Te ako je sav sadržaj paketa vraćen onako kako ste i dobili. U slučaju da nešto nedostaje. Morat ćete pričekati dok se i drugi dio ne vrati. Jedino ako dio ne dostaje od samog početka!

Prioritet pakiranja
lazy

Neka vaša narudžba bude prva na redu! Vašu narudžbu obrađujemo prvu te se vaš paket šalje prvi.

Prednosti prioriteta:

 • Paket se prvi obrađuje
 • Prednost narudžbe
 • Prvi je na radu za pakiranje i slanje
 • Cijena prioriteta 2€ (15kn)

 

*NAPOMENA* Prioritet pakiranja je opcija koja se dodatno naplaćuje, te vam omogućava prioritet pošiljke. Šta to znači? U slučaju da ste naručili proizvod i odabrali opciju Prioritet pakiranja, te je nama ostao samo 1 komad na zalihi, a netko je naručio prije vas – vašu ćemo narudžbu odraditi prije i vama će biti poslan paket. Isto tako i ako nemamo proizvoda na zalihi, a Vi ste odlučili pričekati dok nam ne dođe nova pošiljka, kada dođe nova pošiljka vaša se narudžba šalje PRVA. 

Plaćanje Izravnim bankovnim ili Kartično plaćanje(uskoro) imaju prednost ispred svih jedino da je u slučaju netko naručio prije vas, te isto platio karticom no nije odabrao dodatno Prioritet pakiranja kao Vi vaš paket ima PRIORITET Pakiranja!

pošta